​Monteringsarbejde både inde og ude

​Monteringsarbejde handler om alt det, der skal sættes op eller sættes ind. Det kan være brædder, der skal sættes op på gavle og udhæng. Det kan være gulve eller lofter, der skal lægges og sættes op. Eller det kan være skabe i køkkener og badeværelser, der skal sættes ind. Og det kan være alt andet, der kræver en erfaren og faglært håndværker, så det hele bliver monteret præcist og korrekt.

​​

Vi har god erfaring med monteringsarbejde

Hos Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS har vi arbejdet i Sønderborg og omegn siden 1975, så vi har efterhånden en god portion erfaring med i værktøjskassen med alle former for monteringsarbejde.

​Når vi foretager monteringsarbejde, monterer vi nye lofter og gulve, såvel undergulve som trægulve af enhver art. Vi sætter nye køkkener op, sætter skabe op i alle husets rum og monterer badeværelsesskabe og badeværelsesarrangementer. Udvendigt på huset monterer vi blandt andet nye gavle og udhæng.​

​Montering med vedligeholdelsesfrie materialer

Et af vores specialer inden for monteringsarbejde er udskiftning af gammel træbeklædning udvendigt på huset med Iverplank, der er et vedligeholdelsesfrit eternitprodukt. Det er særligt velegnet til gavle og udhæng.

​Iverplank leveres færdigbehandlet i præcist den farve, du ønsker. Materialet kan ikke rådne og kræver ingen vedligeholdelse, bortset fra en hurtig afvaskning indimellem. Det er derfor meget velegnet til dig, der ikke vil bruge for meget tid på vedligeholdelse af huset eller sommerhuset.

​Lad os klare dit monteringsarbejde

Vi arbejder for alle typer af kunder – private, erhvervskunder og offentlige kunder – i Sønderborg og omegn. Kontakt os gerne og lad os give et tilbud på monteringsarbejde på telefon 40 79 02 60 eller email ebbesen.byg@gmail.com.​

Ønsker du et uforpligtende byggetilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Felter markeret med * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring  inden for byggebranchen

Gratis og uforpligtende tilbud på din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er omfattet af Dansk Byggeri Garantiordning

​Som medlem af Dansk Byggeri er Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS omfattet af Byg Garanti.

​Byg Garanti dækker eventuelle skader under byggeriet for op til 100.000 kr.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi dækker Sønderborg, Gråsten, Broager og det øvrige omkringliggende område. Hvis du har lyst til at vide mere eller hvis du vil have et tilbud på dit byggeprojekt, så kontakt os gerne.

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at sende os en opgave, så skriv til vores mail: ebbesen.byg@gmail.com.​

Om firmaet

Hos Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. kan vi løse et væld af opgaver for dig, hvad end du søger efter en tømrer eller en snedker.

Som tømrer og snedker kan vi klare en bred vifte af forskellige opgaver.​

Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS 

Fasanvænget 7, 6310 Broager