​​Monteringsarbejde både inde og ude

​​Monteringsarbejde handler om alt det, der skal sættes op eller sættes ind. Det kan være brædder, der skal sættes op på gavle og udhæng. Det kan være gulve eller lofter, der skal lægges og sættes op. Eller det kan være skabe i køkkener og badeværelser, der skal sættes ind. Og det kan være alt andet, der kræver en erfaren og faglært håndværker, så det hele bliver monteret præcist og korrekt.

Vi har god erfaring med monteringsarbejde

Hos Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS har vi arbejdet i Sønderborg og omegn siden 1975, så vi har efterhånden en god portion erfaring med i værktøjskassen med alle former for monteringsarbejde.

Når vi foretager monteringsarbejde, monterer vi nye lofter og gulve, såvel undergulve som trægulve af enhver art. Vi sætter nye køkkener op, sætter skabe op i alle husets rum og monterer badeværelsesskabe og badeværelsesarrangementer. Udvendigt på huset monterer vi blandt andet nye gavle og udhæng.​

Montering med vedligeholdelsesfrie materialer

Et af vores specialer inden for monteringsarbejde er udskiftning af gammel træbeklædning udvendigt på huset med Iverplank, der er et vedligeholdelsesfrit eternitprodukt. Det er særligt velegnet til gavle og udhæng.

​Iverplank leveres færdigbehandlet i præcist den farve, du ønsker. Materialet kan ikke rådne og kræver ingen vedligeholdelse, bortset fra en hurtig afvaskning indimellem. Det er derfor meget velegnet til dig, der ikke vil bruge for meget tid på vedligeholdelse af huset eller sommerhuset.

Lad os klare dit monteringsarbejde

Vi arbejder for alle typer af kunder – private, erhvervskunder og offentlige kunder – i Sønderborg og omegn. Kontakt os gerne og lad os give et tilbud på monteringsarbejde på telefon 40 79 02 60 eller email ebbesen.byg@gmail.com.

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller isolering, så udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byggefirmaet
​Keld Ebbesens Eftf.

​på Facebook

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Facebook og Google​

Firmainfo

Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS

CVR: 34600686

Fasanvænget 7

6310 Broager

Kontakt

Telefon: 40 7​9 02 60

E-mail: ebbesen.byg@gmail.com​

Vi er medlem af​

byg_152

energivejleder_178