Renovering af hus der giver nye muligheder​

​Mangler du plads eller bare lidt forandring, kan en flytning til noget større eller andet selvfølgelig være den rigtige løsning. Men er du glad for din nuværende bolig eller dine nuværende virksomhedslokaler, er det ærgerligt at skulle flytte.

Måske kan en tilbygning eller renovering af hus løse problemet. Det kan være svært selv at få øje på mulighederne. Derfor kan det være en god idé at lade en erfaren tømrer se på din bolig eller virksomhed, eventuelt i samarbejde med en arkitekt. Det kan være, at der er muligheder, som du ikke lige havde set. 

Vi har bl.a. mange kunder fra Broager, Gråsten, Sønderborg, Als og omegn.

En ombygning kan forandre hele huset

Har du boet i dit hus i mange år, trænger det nok på et tidspunkt til en renovering. Også selv om du har passet godt på det og vedligeholdt det korrekt. Køkkenet og badeværelset er typisk de steder, der først trænger til en udskiftning eller renovering.

Måske drømmer du om et større køkken eller badeværelse. Ofte kan det lade sig gøre ved renovering af hus eller ombygning, hvor et værelse lægges til køkkenet eller badeværelset. Det kan også være, at du drømmer om et større soveværelse eller et soveværelse med walk-in-closet. Med en renovering af huset, hvor to mindre værelser slås sammen til et, er den slags drømme tit inden for rækkevidde.

Der er mange muligheder for at forandre boligen ved renovering, hvad enten du tager et enkelt rum eller bygger om i hele huset.

Få råd og vejledning når du vil have en renovering af hus

Hos Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS har vi god erfaring med renovering af hus, så kontakt os gerne for at få råd og vejledning om mulighederne i dit hus eller din virksomhed. 

Du kan kontakte os her, ringe på telefon 40 79 02 60 eller skrive en e-mail til ebbesen.byg@gmail.com.

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller isolering, så udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byggefirmaet
​Keld Ebbesens Eftf.

​på Facebook

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Facebook og Google​

Firmainfo

Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS

CVR: 34600686

Fasanvænget 7

6310 Broager

Kontakt

Telefon: 40 7​9 02 60

E-mail: ebbesen.byg@gmail.com​

Vi er medlem af​

byg_152

energivejleder_178