Renovering af hus der giver nye muligheder

​Mangler du plads eller bare lidt forandring, kan en flytning til noget større eller andet selvfølgelig være den rigtige løsning. Men er du glad for din nuværende bolig eller dine nuværende virksomhedslokaler, er det ærgerligt at skulle flytte.

​Måske kan en tilbygning eller renovering af hus løse problemet. Det kan være svært selv at få øje på mulighederne. Derfor kan det være en god idé at lade en erfaren håndværker se på din bolig eller virksomhed, eventuelt i samarbejde med en arkitekt. Det kan være, at der er muligheder, som du ikke lige havde set.

En ombygning kan forandre hele huset

Har du boet i dit hus i mange år, trænger det nok på et tidspunkt til en renovering. Også selv om du har passet godt på det og vedligeholdt det korrekt. Køkkenet og badeværelset er typisk de steder, der først trænger til en udskiftning eller renovering.

​Måske drømmer du om et større køkken eller badeværelse. Ofte kan det lade sig gøre ved renovering af hus eller ombygning, hvor et værelse lægges til køkkenet eller badeværelset. Det kan også være, at du drømmer om et større soveværelse eller et soveværelse med walk-in-closet. Med en renovering af huset, hvor to mindre værelser slås sammen til et, er den slags drømme tit inden for rækkevidde.

Der er mange muligheder for at forandre boligen ved renovering, hvad enten du tager et enkelt rum eller bygger om i hele huset.

​Få råd og vejledning når du vil have en renovering af hus

Hos Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS har vi god erfaring med renovering af hus, så kontakt os gerne for at få råd og vejledning om mulighederne i dit hus eller din virksomhed. Du kan kontakte os her, ringe på telefon 40 79 02 60 eller skrive en e-mail til ​ebbesen.byg@gmail.com.

Ønsker du et uforpligtende byggetilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Felter markeret med * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring  inden for byggebranchen

Gratis og uforpligtende tilbud på din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er omfattet af Dansk Byggeri Garantiordning

​Som medlem af Dansk Byggeri er Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS omfattet af Byg Garanti.

​Byg Garanti dækker eventuelle skader under byggeriet for op til 100.000 kr.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi dækker Sønderborg, Gråsten, Broager og det øvrige omkringliggende område. Hvis du har lyst til at vide mere eller hvis du vil have et tilbud på dit byggeprojekt, så kontakt os gerne.

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at sende os en opgave, så skriv til vores mail: ebbesen.byg@gmail.com.​

Om firmaet

Hos Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. kan vi løse et væld af opgaver for dig, hvad end du søger efter en tømrer eller en snedker.

Som tømrer og snedker kan vi klare en bred vifte af forskellige opgaver.​

Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS 

Fasanvænget 7, 6310 Broager