Totaltentreprise af alt fra et hus til en garage

Totalentreprise er et større projekt, hvad enten det handler om et helt hus, en tilbygning til det eksisterende hus eller en ny garage, carport eller udestue.

Hos Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS har vi mange års erfaring med alle former for totalentrepriser eller tilbygninger, så du kan trygt overlade opgaven til os.

Vi kan stå for hele entreprisen på din nybygning

Vi har faglærte håndværkere inden for både tømrer- og snedkerfaget, så vi kan klare alle former for træarbejde og monteringsarbejde, når du skal i gang med din totalentreprise.

Hvis du ønsker det, står vi også gerne for hele entreprisen, så du kan nøjes med en kontaktperson undervejs i byggeprojektet. Vi sørger for den daglige koordinering med de forskellige faggrupper. Vi har en lang række samarbejdspartnere inden for de andre håndværkerfag så som Jan Teichert ApS og Ole Jensen El-service, som vi er vant til at arbejde sammen med ved totalentreprise, og som står for samme høje kvalitet som os.​

​Undervejs sørger vi selvfølgelig for, at alle rydder op efter sig, og vi leverer altid et færdigt projekt til aftalt tid.

​Gode råd til totalentreprise og dit projekt

Det er dit projekt, så selvfølgelig skal byggeriet være præcist, som du drømmer om. Vi rådgiver gerne om muligheder og materialevalg.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på totalentreprise eller en tilbygning, inden du beslutter dig.

Kontakt os for at høre nærmere om nybyggeri og totalentreprise på

telefon 40 79 02 60 eller e-mail ebbesen.byg@gmail.com.

Vi bygger i hele Broager, Gråsten, Sønderborg og Als-området.

"Vi bygger også gerne for dig!"​

Samarbejdspartnere

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller isolering, så udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byggefirmaet
​Keld Ebbesens Eftf.

​på Facebook

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Facebook og Google​

Firmainfo

Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS

CVR: 34600686

Fasanvænget 7

6310 Broager

Kontakt

Telefon: 40 7​9 02 60

E-mail: ebbesen.byg@gmail.com​

Vi er medlem af​

byg_152

energivejleder_178