Nyt tag og ​tagarbejde udføres

​Fundamentet er vigtigt på et hus, men det er taget også. Taget skal kunne holde til vind og vejr – og holde vandet ude. Ellers kan det hurtigt give skader i hele huset.

​Hos Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS har vi mange års erfaring med at tagarbejde, både når det handler om skifte til nyt tag, og når det blot er en reparation af det gamle.

​Skal der lægges nyt tag på huset? Hold øje med dit tag

Et godt og solidt tag kan holde i mange år. Men selv det bedste tag bør efterses med jævne mellemrum for at sikre, at både tag og undertag er fri for småskader, der ellers kan vokse sig store og dyre. Vi kommer gerne forbi og efterser dit tag og klarer det efterfølgende tagarbejde. Er taget utæt eller beskadiget, er det måske tid til at lægge nyt tag på huset. Men det kan også være, at du kan nøjes med en tagrenovering. Vi giver gerne råd og vejledning om tagarbejde og lægning af nyt tag, så vi sammen finder den helt rigtige løsning.

​Vi har gennem årene både lagt nyt tag på huset, repareret og renoveret tage samt udført meget andet tagarbejde på villaer, parcelhuse, udestuer, garager, staldbygninger og lader. Og vi har erfaring med alle typer af tagmateriale – tegl, betontagsten, tagpap og eternit.

Det vigtigste er, at du vælger det tag, der passer til dit hus. Det handler om husets stil og husets farver. Taget er en markant del af huset, så det er vigtigt at vælge det helt rigtige udtryk.

Tagarbejde udføres i Sønderborg og omegn

Fra vores base i Broager betjener vi kunder i hele Gråsten og Sønderborg-området. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 79 02 60 eller e-mail ebbesen.byg@gmail.com, hvis du har spørgsmål til tagarbejde og nyt tag.

​Vi kommer gerne forbi og vurderer dit tag. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på tagarbejde.​

Ønsker du et uforpligtende byggetilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Felter markeret med * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Mangeårig erfaring  inden for byggebranchen

Gratis og uforpligtende tilbud på din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er omfattet af Dansk Byggeri Garantiordning

​Som medlem af Dansk Byggeri er Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS omfattet af Byg Garanti.

​Byg Garanti dækker eventuelle skader under byggeriet for op til 100.000 kr.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi dækker Sønderborg, Gråsten, Broager og det øvrige omkringliggende område. Hvis du har lyst til at vide mere eller hvis du vil have et tilbud på dit byggeprojekt, så kontakt os gerne.

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at sende os en opgave, så skriv til vores mail: ebbesen.byg@gmail.com.​

Om firmaet

Hos Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. kan vi løse et væld af opgaver for dig, hvad end du søger efter en tømrer eller en snedker.

Som tømrer og snedker kan vi klare en bred vifte af forskellige opgaver.​

Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS 

Fasanvænget 7, 6310 Broager