​​​Ring til os 40 79 02 60

​Medlem af Byg Garanti ✔ - Kvalitetsarbejde siden 1975 ✔ - Kompetent rådgivning ✔

​Nyt tag og tagarbejde udføres

Fundamentet er vigtigt på et hus, men det er taget også. Taget skal kunne holde til vind og vejr – og holde vandet ude. Ellers kan det hurtigt give skader i hele huset.

Hos Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS har vi mange års erfaring med at tagarbejde, både når det handler om skifte til nyt tag, og når det blot er en reparation af det gamle.

​Tagarbejde sikrer en lang levetid

Et godt og solidt tag kan holde i mange år. Men selv det bedste tag bør efterses med jævne mellemrum for at sikre, at både tag og undertag er fri for småskader, der ellers kan vokse sig store og dyre.

Vi kommer gerne forbi og efterser dit tag og klarer det efterfølgende tagarbejde. Er taget utæt eller beskadiget, er det måske tid til at lægge nyt tag på huset. Men det kan også være, at du kan nøjes med en tagrenovering. Vi giver gerne råd og vejledning om tagarbejde og lægning af nyt tag, så vi sammen finder den helt rigtige løsning.

​Vi har gennem årene både lagt nyt tag på huset, repareret og renoveret tage samt udført meget andet tagarbejde på villaer, parcelhuse, udestuer, garager, staldbygninger og lader. Og vi har erfaring med alle typer af tagmateriale – tegl, betontagsten, tagpap og eternit.​

Det vigtigste er, at du vælger det tag, der passer til dit hus. Det handler om husets stil og husets farver. Taget er en markant del af huset, så det er vigtigt at vælge det helt rigtige udtryk.

Skal der lægges nyt tag på huset?

Fra vores base i Broager betjener vi kunder i hele Gråsten og Sønderborg-området. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 79 02 60 eller e-mail ebbesen.byg@gmail.com, hvis du har spørgsmål til tagarbejde og nyt tag.

Vi kommer gerne forbi og vurderer dit tag. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på tagarbejde.​

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller isolering, så udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byggefirmaet
​Keld Ebbesens Eftf.

​på Facebook

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Face​book

Firmainfo

Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS

CVR: 34600686

Fasanvænget 7

6310 Broager

Kontakt

Telefon: 40 7​9 02 60

E-mail: ebbesen.byg@gmail.com​

Vi er medlem af​

byg_152

energivejleder_178