​Udskiftning af vinduer og døre udføres professionelt

​Udskiftning af vinduer og døre pynter altid på et hus. Men det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken type du vælger. De skulle meget gerne passe til husets stil, alder, dimensioner og farver. Store vinduer er for eksempel flotte, men ikke i en smuk, gammel patriciervilla.

Reparation og udskiftning af vinduer og døre

Hos Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS har vi mange års erfaring med reparation, renovering og udskiftning af vinduer og døre. Vi kommer gerne forbi og kigger på dit hus, så vi kan vurdere, om dine gamle vinduer og døre kan holde lidt endnu med en renovering, eller om den bedste løsning ville være at skifte til nye. Vi har mange kunder fra bl.a. Broager, Gråsten, Sønderborg, Als og omegn.

Pas godt på dine døre og vinduer

De fleste ting holder bedst, når man passer godt på dem. Sådan er det også med døre & vinduer. De kræver en smule smøring og maling indimellem, hvis de skal holde i mange år.

​Mindre reparationer, både udvendige og indvendige klarer vi selvfølgelig også.

Men selv om du passer godt på dine ting, holder de selvfølgelig ikke evigt. Så på et tidspunkt bliver det nødvendigt med en udskiftning af vinduer og døre. Der kan også være penge at spare på varmeregningen, hvis de gamle vinduer og døre er dårligt isoleret. Nye termoruder og godt isolerede døre kan gøre en stor forskel, når varmen skal holdes inde, og kulden skal holde ude.

​Kontakt os og få et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et godt råd omkring renovering eller udskiftning af vinduer og døre.

Du kan kontakte os her eller på telefon 40 79 02 60 eller på e-mail ebbesen.byg@gmail.com.​

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller isolering, så udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byggefirmaet
​Keld Ebbesens Eftf.

​på Facebook

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Facebook og Google​

Firmainfo

Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS

CVR: 34600686

Fasanvænget 7

6310 Broager

Kontakt

Telefon: 40 7​9 02 60

E-mail: ebbesen.byg@gmail.com​

Vi er medlem af​

byg_152

energivejleder_178