Firmaprofil for Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS​

​Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS er en mindre virksomhed, der udfører alle tænkelige former for opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget. Vi står også gerne som entreprenør på dit byggeprojekt.

Firmaet blev stiftet i 1975 af Keld Ebbesen. I dag er det sønnen Mikael, der står for den daglige drift af tømrervirksomheden, som har fået navnet Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS.

Arbejdsområder og tillid

Firmaet består af fire mand, der mestrer faget til fingerspidserne. Vi går højt op i at overholde aftaler og på denne måde skabe tillid til vores kunder. Det har vi gjort siden 1975 - og det bliver vi ved med.

Vi dækker hele Sønderborg Kommune og udfører mange indendørs opgaver, såsom montering af lofter, gulve, samt montering af køkkener- og badeværelsesarrangementer.

Desuden har vi specialiseret os i at montere ivarplank – vedligeholdelsesfrit ”træ”. Læs mere under Montering.

​Få et godt tilbud

Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS står altid klar med råd og vejledning om dit kommende byggeprojekt. Husk du kan trække sin regning fra i Skat.

Kontakt os på tlf. 40 79 02 60 og få et uforpligtende tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller isolering, så udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byggefirmaet
​Keld Ebbesens Eftf.

​på Facebook

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 5 anmeldelser fra Facebook og Google​

Firmainfo

Byggefirmaet Keld Ebbesens Eftf. ApS

CVR: 34600686

Fasanvænget 7

6310 Broager

Kontakt

Telefon: 40 7​9 02 60

E-mail: ebbesen.byg@gmail.com​

Vi er medlem af​

byg_152

energivejleder_178